Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PS Komakka JS Temmes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrabb met de inworp. Maksimainen rent richting de bal. Paloniemi onderschept slim de pass. Paloniemi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tiuri geeft een lange en hoge pass. Qvist kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aromäki de bal onder controle te krijgen. Laukas rent richting de bal. Laukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ismail onderschept slim de pass. Ismail geeft een hoge lob. Paloniemi probeert de bal aan de voet te houden. Rintamäki rent richting de bal. Rintamäki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Stubb is nu in balbezit. Stubb geeft een hoge lob. Poikonen is nu in balbezit. Rintamäki onderschept slim de pass. Rintamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PS Komakka - JS Temmes 0:1

32e minuut.
Qvist onderschept slim de pass. Qvist met een sublieme pass. Paloniemi speelt de bal door. Laukas rent richting de bal. Laukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alahärsilä onderschept slim de pass. Qvist verovert de bal door een tackle van achteren. Laukas is nu in balbezit. Laukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS Komakka 44%, JS Temmes 56%.
PS Komakka - JS Temmes 0:1

46e minuut.
Paloniemi is nu in balbezit. Paloniemi passt de bal in één keer door. Rintamäki probeert de bal aan de voet te houden. Stubb rent richting de bal. Stubb schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Maksimainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismail is nu in balbezit. Ismail geeft een hoge lob. Qvist onderschept slim de pass. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubb passt de bal zonder na te denken. Äyrämäki probeert de bal met de borst te controleren. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PS Komakka - JS Temmes 0:2

58e minuut.
Skrabb is nu in balbezit. Ismail tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skrabb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarkiala met een snel genomen vrije trap. Aromäki is nu in balbezit. Laukas onderschept slim de pass. Laukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rintamäki probeert naar een medespeler te passen. Maksimainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimainen passt de bal met de wreef. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS Komakka 56%, JS Temmes 44%.
PS Komakka - JS Temmes 0:2