Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team timon FC Honey
jep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
21.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Uusikivi probeert naar een medespeler te passen. Virranranta rent richting de bal. Virranranta passt de bal in één keer door. Uusikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikivi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Torkkeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Körkkö verovert de bal door een tackle van achteren. Körkkö passt de bal in één keer door. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Rinta-aho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokimies geeft een lange en hoge pass. Talviranta rent richting de bal. Talviranta passt de bal in één keer door. Ollikainen bokst de bal weg. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Honey 1:0

22e minuut.
Torkkeli kopt de bal weg. Peltokangas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paavola neemt vlug de vrije trap. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehnroth begaat een overtreding. Rienstra raakt geblesseerd tijdens het duel. Körkkö met een snel genomen vrije trap. Talviranta is nu in balbezit. Talviranta haalt uit met een fantastische trap. Rienstra probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cambay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambay met een sublieme pass. Talviranta rent richting de bal. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cambay met een sublieme pass. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talviranta de bal. Talviranta draait met de bal, schiet en ... Ollikainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak met een sublieme pass. Talviranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Talviranta draait met de bal, schiet en ... Ollikainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Honey 2:0

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ollikainen niet meer kan verder spelen. Pylkkönen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 28%, FC Honey 72%.
team timon - FC Honey 2:0

46e minuut.
Ehnroth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuominen komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Talviranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Talviranta probeert naar een medespeler te passen. Körkkö is nu in balbezit. Körkkö schiet op doel. Pylkkönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Honey 3:0

57e minuut.
Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Tanhuanpää kopt de bal weg. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Pylkkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Paavola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Körkkö rent richting de bal. Körkkö geeft de bal voor. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talviranta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Honey 4:0

65e minuut.
Körkkö zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paavola geeft een hoge lob. Talviranta heeft problemen om de bal te vangen. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Pylkkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Honey 5:0

66e minuut.
Siikaniemi speelt de bal door. Daar is Uusikivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - FC Honey 6:0

73e minuut.
Siikaniemi geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Uusikivi. Goede buitenspelval van de verdediging. Toxouroglou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Tuominen de bal. Talviranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Talviranta passt de bal met de wreef. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra haalt uit met een fantastische trap. Pylkkönen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Virranranta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nummivuori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 30%, FC Honey 70%.
team timon - FC Honey 6:0