Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karhula United Hangon Vilpas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Rummukainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Vaarakari de bal. Met opzet legt Tapaninen zijn tegenspeler op de grond. Tapaninen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Petäjänsalo geeft een hoge lob. Kesä speelt de bal door. Säävuori heeft problemen om de bal te vangen. Kaarakainen is nu in balbezit. Kaarakainen schiet op doel. Vähätalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Rummukainen rent richting de bal. Hissa verovert de bal door een tackle van achteren. Hissa geeft een lange en hoge pass. Nurmikumpu is nu in balbezit. Nurmikumpu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 44%, Hangon Vilpas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karhula United - Hangon Vilpas 0:0

58e minuut.
Vaarakari is nu in balbezit. Vaarakari met een sublieme pass. Klungelig pakt Säävuori de bal. Kaarakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaarakainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ojalatva kopt de bal weg. Viialainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nurmikumpu rent richting de bal. Nurmikumpu draait met de bal, schiet en ... Vuorenrinne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - Hangon Vilpas 1:0

89e minuut.
Viialainen rent richting de bal. Viialainen geeft een lange en hoge pass. Siimes probeert naar een medespeler te passen. Kaarakainen is nu in balbezit. Kaarakainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 57%, Hangon Vilpas 43%.
Karhula United - Hangon Vilpas 1:0