Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JS Temmes FBI Barcelona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Markku bereikt de bal nog maar net als eerste. Markku geeft een lange en hoge pass. Daar is Petäjämäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikola schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mäyrämaa rent richting de bal. Mäyrämaa met een sublieme pass. Asunmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikola schiet op doel. Lius bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Maksimainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksimainen speelt de bal door. Asunmaa met een sublieme pass. Ikola is nu in balbezit. Ikola haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Tiuri onderschept slim de pass. Tiuri speelt de bal door. Heinikainen is nu in balbezit. Rintamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rintamäki draait met de bal, schiet en ... Laukkarinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ismail rent richting de bal. Ismail geeft een lange en hoge pass. Petander is nu in balbezit. Rintamäki onderschept slim de pass. Rintamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - FBI Barcelona 1:0

35e minuut.
Ahvo is nu in balbezit. Ahvo geeft de bal voor. Välipirtti kopt de bal weg. Asunmaa is nu in balbezit. Vaaratsalo met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Petander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjämäki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ikola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Asunmaa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JS Temmes - FBI Barcelona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JS Temmes 58%, FBI Barcelona 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JS Temmes - FBI Barcelona 1:1

53e minuut.
Markku geeft een hoge lob. Inworp. Välipirtti met de inworp. Asunmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Asunmaa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lius met een harde bal richting middenveld. Rintamäki is nu in balbezit. Rintamäki speelt de bal door. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Peuramäki is nu in balbezit. Mäyrämaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mäyrämaa speelt de bal door. Rintamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rintamäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Meltonen passt de bal met de wreef. Asunmaa is nu in balbezit. Asunmaa passt de bal in één keer door. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Petander rent richting de bal. Asunmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maksimainen. Maksimainen krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Peuramäki rent richting de bal. Petander maakt een afschuwelijke overtreding. Peuramäki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petäjämäki met een snel genomen vrije trap. Heinikainen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Välipirtti geeft de bal voor. Lehtoranta kopt de bal weg. Inworp. Mäyrämaa met de inworp. Veijola geeft een hoge lob. Lius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - FBI Barcelona 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JS Temmes 41%, FBI Barcelona 59%.
JS Temmes - FBI Barcelona 1:2