Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBI Barcelona JS Temmes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Silvennoinen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soiri komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Soiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rintamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Rintamäki passt de bal zonder na te denken. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Soiri met een sublieme pass. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maksimainen krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tiuri speelt de bal door. Rintamäki rent richting de bal. Rintamäki speelt de bal door. Heinikainen heeft problemen om de bal te vangen. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - JS Temmes 0:1

22e minuut.
Markku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Välipirtti met de inworp. Asunmaa kan de bal niet met de borst controleren. Asunmaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 50%, JS Temmes 50%.
FBI Barcelona - JS Temmes 0:1

52e minuut.
Asunmaa heeft problemen om de bal te vangen. Asunmaa passt de bal met de wreef. Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FBI Barcelona - JS Temmes 1:1

60e minuut.
Ahvo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rintamäki de bal. Rintamäki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mäyrämaa is nu in balbezit. Peuramäki onderschept slim de pass. Peuramäki geeft een hoge lob. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kesä geeft een lange en hoge pass. Lehtoranta is nu in balbezit. Lehtoranta passt de bal zonder na te denken. Asunmaa is nu in balbezit. Asunmaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rintamäki passt de bal met de wreef. Ahvo is nu in balbezit. Met opzet legt Heinikainen zijn tegenspeler op de grond. Heinikainen krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Maksimainen geeft de bal voor. Ahvo kopt de bal weg. Rintamäki probeert naar een medespeler te passen. Heinikainen is nu in balbezit. Heinikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mäyrämaa kopt de bal weg. Rintamäki rent richting de bal. Kesä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kesä krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mäyrämaa probeert naar een medespeler te passen. Veijola bereikt de bal nog maar net als eerste. Veijola speelt de bal door. Ikola is nu in balbezit. Ikola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rintamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Rintamäki geeft een hoge lob. Daar is Niemiharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Soiri is nu in balbezit. Soiri passt de bal zonder na te denken. Petäjämäki heeft problemen om de bal te vangen. Asunmaa rent richting de bal. Asunmaa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 43%, JS Temmes 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FBI Barcelona - JS Temmes 1:1