Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PS Komakka Lovisa Angels
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Helminen probeert de bal aan de voet te houden. Nurminen rent richting de bal. Paloniemi is nu in balbezit. Laukas rent richting de bal. Laukas draait met de bal, schiet en ... Pihlajaniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PS Komakka - Lovisa Angels 1:0

12e minuut.
Poikonen rent richting de bal. Poikonen passt de bal met de wreef. Mäkilä is nu in balbezit. Heinonen verovert de bal door een tackle van achteren. Heinonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PS Komakka - Lovisa Angels 1:1

39e minuut.
Mäkilä passt de bal in één keer door. Kulmanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas verovert de bal door een tackle van achteren. Paloniemi is nu in balbezit. Paloniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS Komakka 65%, Lovisa Angels 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PS Komakka - Lovisa Angels 1:1

56e minuut.
Ylänkö geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kalajoki de bal onder controle te krijgen. Mutanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutanen haalt uit met een fantastische trap. Enqvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PS Komakka - Lovisa Angels 1:2

61e minuut.
Paloniemi rent richting de bal. Paloniemi passt de bal zonder na te denken. Ojalammi probeert de bal aan de voet te houden. Heinonen rent richting de bal. Heinonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kylliäinen rent richting de bal. Kylliäinen geeft een hoge lob. Mutanen rent richting de bal. Heinonen is nu in balbezit. Heinonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ojalammi heeft problemen om de bal te vangen. Heinonen is nu in balbezit. Heinonen passt de bal zonder na te denken. Mutanen is nu in balbezit. Mutanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pohjanvaara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ylänkö met een snelle inworp. Heinonen is nu in balbezit. Heinonen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Nurminen is nu in balbezit. Nurminen passt de bal zonder na te denken. Heinonen speelt de bal door. Mutanen rent richting de bal. Mutanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Heinonen is nu in balbezit. Heinonen passt de bal in één keer door. Nurminen rent richting de bal. Paloniemi rent richting de bal. Paloniemi haalt uit met een fantastische trap. Pihlajaniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talaskare met een snelle inworp. Heinonen probeert naar een medespeler te passen. Mutanen is nu in balbezit. Mutanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS Komakka 54%, Lovisa Angels 46%.
PS Komakka - Lovisa Angels 1:2