Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lovisa Angels PS Komakka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Kylliäinen is nu in balbezit. Kylliäinen geeft de bal voor. Klungelig pakt Toikkala de bal. Skrabb bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrabb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Äyrämäki geeft een lange en hoge pass. Paloniemi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Seppälä de bal onder controle te krijgen. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas schiet op doel. Pihlajaniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Nurminen met een sublieme pass. Oikarinen rent richting de bal. Qvist is nu in balbezit. Oikarinen onderschept slim de pass. Oikarinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Äyrämäki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ylänkö met de inworp. Oikarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oikarinen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - PS Komakka 1:0

44e minuut.
Klungelig pakt Oikarinen de bal. Qvist rent richting de bal. Oikarinen onderschept slim de pass. Oikarinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - PS Komakka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovisa Angels 43%, PS Komakka 57%.
Lovisa Angels - PS Komakka 2:0

51e minuut.
Paloniemi rent richting de bal. Paloniemi haalt uit met een fantastische trap. Kulmanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laukas rent richting de bal. Laukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aho met een sublieme pass. Inworp. Pohjanvaara met de inworp. Kylliäinen rent richting de bal. Kylliäinen geeft een lange en hoge pass. Pihlajaniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - PS Komakka 2:1

72e minuut.
Seppälä rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poikonen. Seppälä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seppälä met een snel genomen vrije trap. Mutanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutanen schiet op doel. Sarpaneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Oikarinen verovert de bal door een tackle van achteren. Äyrämäki rent richting de bal. Äyrämäki passt de bal zonder na te denken. Laukas is nu in balbezit. Laukas haalt uit met een fantastische trap. Pihlajaniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lovisa Angels - PS Komakka 2:2

79e minuut.
Aho geeft een lange en hoge pass. Seppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Seppälä geeft een hoge lob. Mutanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - PS Komakka 3:2

86e minuut.
Kylliäinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paloniemi probeert naar een medespeler te passen. Oikarinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutanen rent richting de bal. Mutanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ylänkö passt de bal zonder na te denken. Mutanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutanen verovert de bal door een tackle van achteren. Mutanen schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovisa Angels 28%, PS Komakka 72%.
Lovisa Angels - PS Komakka 3:2