Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PS Komakka team timon
Normal Tactiek jep
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 26.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Cambay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambay met een sublieme pass. Poikonen heeft problemen om de bal te vangen. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Enqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kalajoki rent richting de bal. Kalajoki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jokimies met de inworp. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cambay geeft een hoge lob. Rienstra kopt de bal weg. Klungelig pakt Qvist de bal. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS Komakka 65%, team timon 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PS Komakka - team timon 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Kuszniak de bal. Kuszniak probeert naar een medespeler te passen. Rienstra rent richting de bal. Rienstra haalt uit met een fantastische trap. Äyrämäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enqvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jokimies met de inworp. Toxouroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloniemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paloniemi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cambay is nu in balbezit. Cambay met een sublieme pass. Rienstra rent richting de bal. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Enqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PS Komakka - team timon 0:1

71e minuut.
Paloniemi met een sublieme pass. Rienstra rent richting de bal. Rienstra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PS Komakka - team timon 0:2

85e minuut.
Partaluoma met een sublieme pass. Ivancioiu rent richting de bal. Cambay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambay passt de bal in één keer door. Jokimies rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PS Komakka 77%, team timon 23%.
PS Komakka - team timon 0:2