Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team timon PS Komakka
jep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tarkiala geeft de bal voor. Lucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrabb verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Skrabb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrabb haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Jokimies de bal onder controle te krijgen. Cambay met een sublieme pass. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Talviranta is nu in balbezit. Cambay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambay met een sublieme pass. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel. Sarpaneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - PS Komakka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 45%, PS Komakka 55%.
team timon - PS Komakka 1:0

48e minuut.
Paavola bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavola geeft de bal voor. Talviranta probeert naar een medespeler te passen. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Qvist heeft problemen om de bal te vangen. Körkkö speelt de bal door. Kalajoki is nu in balbezit. Talviranta verovert de bal door een tackle van achteren. Talviranta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - PS Komakka 2:0

67e minuut.
Inworp. Lucio met een snelle inworp. Jokimies geeft de bal voor. Rienstra rent richting de bal. Rienstra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Talviranta is nu in balbezit. Cambay is nu in balbezit. Cambay met een sublieme pass. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Toxouroglou verovert de bal door een tackle van achteren. Toxouroglou geeft een lange en hoge pass. Talviranta is nu in balbezit. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - PS Komakka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 31%, PS Komakka 69%.
team timon - PS Komakka 3:0