Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karhula United JS Temmes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Tapaninen is nu in balbezit. Peuramäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peuramäki probeert naar een medespeler te passen. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hissa rent richting de bal. Rintamäki rent richting de bal. Rintamäki haalt uit met een fantastische trap. Heinikainen springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Heinikainen de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - JS Temmes 0:1

14e minuut.
Petäjämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjämäki geeft een hoge lob. Vuorenmäki heeft problemen om de bal te vangen. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Petäjämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen onderschept slim de pass. Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Ojalatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojalatva draait met de bal, schiet en ... Lius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Karhula United - JS Temmes 1:1

28e minuut.
Maksimainen is nu in balbezit. Maksimainen passt de bal in één keer door. Hissa heeft problemen om de bal te vangen. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen schiet op doel. Vähätalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Maksimainen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kesä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tavastila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavastila geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - JS Temmes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 51%, JS Temmes 49%.
Karhula United - JS Temmes 2:1

52e minuut.
Daar is Hissa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rintamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojalatva begaat een overtreding. Ojalatva krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Kesä geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rintamäki rent richting de bal. Rintamäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Nurmikumpu is nu in balbezit. Vaaratsalo verovert de bal door een tackle van achteren. Vaaratsalo geeft een hoge lob. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lius trapt de bal weg. Rintamäki kopt de bal weg. Klungelig pakt Vuorenmäki de bal. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 69%, JS Temmes 31%.
Karhula United - JS Temmes 2:1