Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBI Barcelona FC Honey
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Niemelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemelä met een sublieme pass. Petander heeft problemen om de bal te vangen. Viertonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertonen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ehnroth rent richting de bal. Ikola is nu in balbezit. Ehnroth onderschept slim de pass. Asunmaa rent richting de bal. Asunmaa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Sarantaus de bal. Ikola onderschept slim de pass. Ikola passt de bal in één keer door. Daar is Asunmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asunmaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ikola rent richting de bal. Tanhuanpää is nu in balbezit. Ikola verovert de bal door een tackle van achteren. Ikola draait met de bal, schiet en ... Paal! Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rinta-aho ... Strafschop! Ikola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ikola neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - FC Honey 1:0

41e minuut.
Niemelä heeft problemen om de bal te vangen. Rinta-aho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niemelä raakt geblesseerd tijdens het duel. Niemelä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ikola rent richting de bal. Pohjala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pohjala krijgt een gele kaart. Ikola raakt geblesseerd tijdens het duel. Asunmaa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - FC Honey 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 59%, FC Honey 41%.
FBI Barcelona - FC Honey 2:0

49e minuut.
Torkkeli is nu in balbezit. Viertonen rent richting de bal. Petander begaat een overtreding. Petander krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Välipirtti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Petander de bal onder controle te krijgen. Petander met een sublieme pass. Ikola is nu in balbezit. Ikola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pohjala is nu in balbezit. Asunmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Asunmaa passt de bal met de wreef. Ikola is nu in balbezit. Ikola haalt uit met een fantastische trap. Ollikainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 35%, FC Honey 65%.
FBI Barcelona - FC Honey 2:0