Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karhula United PS Komakka
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Nissinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Halttula verovert de bal door een tackle van achteren. Halttula probeert naar een medespeler te passen. Laukas rent richting de bal. Laukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - PS Komakka 0:1

28e minuut.
Tavastila rent richting de bal. Äyrämäki rent richting de bal. Tavastila begaat een overtreding. Tavastila krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Hissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas verovert de bal door een tackle van achteren. Kesä verovert de bal door een tackle van achteren. Kesä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Säävuori de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - PS Komakka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 53%, PS Komakka 47%.
Karhula United - PS Komakka 0:2

59e minuut.
Tavastila geeft een hoge lob. Nissinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissinen speelt de bal door. Nurmikumpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmikumpu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karhula United - PS Komakka 1:2

68e minuut.
Daar is Nurmikumpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poikonen geeft een hoge lob. Vuorenmäki is nu in balbezit. Laukas onderschept slim de pass. Laukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tarkiala rent richting de bal. Vierikka onderschept slim de pass. Tarkiala rent richting de bal. Vierikka verovert de bal door een tackle van achteren. Vierikka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenmäki is nu in balbezit. Laukas verovert de bal door een tackle van achteren. Laukas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nurmikumpu kopt de bal weg. Vierikka is nu in balbezit. Vierikka probeert naar een medespeler te passen. Nurmikumpu is nu in balbezit. Nurmikumpu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Poikonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poikonen passt de bal zonder na te denken. Petäjänsalo is nu in balbezit. Skrabb onderschept slim de pass. Skrabb passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karhula United 46%, PS Komakka 54%.
Karhula United - PS Komakka 1:2