Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team timon JS Temmes
jep Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Rienstra rent richting de bal. Rienstra passt de bal in één keer door. Ivancioiu is nu in balbezit. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomik geeft de bal voor. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Lius probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Chomik geeft een hoge lob. Petäjämäki heeft problemen om de bal te vangen. Ivancioiu rent richting de bal. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - JS Temmes 1:0

33e minuut.
Peuramäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jokimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Rintamäki onderschept slim de pass. Rintamäki draait met de bal, schiet en ... Heinikainen krijgt zijn hoofd ertegen. Partaluoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Maksimainen met de inworp. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail geeft de bal voor. Heinikainen rent richting de bal. Heinikainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chomik passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra rent richting de bal. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vaaratsalo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jokimies zal de hoekschop nemen. Kuszniak krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Vaaratsalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jokimies geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ivancioiu de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - JS Temmes 2:0

43e minuut.
Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu geeft een hoge lob. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra schiet op doel. Lius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - JS Temmes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 50%, JS Temmes 50%.
team timon - JS Temmes 3:0

64e minuut.
Daar is Jokimies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokimies passt de bal met de wreef. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Markku de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chomik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - JS Temmes 4:0

70e minuut.
Maksimainen geeft een lange en hoge pass. Paavola kopt de bal weg. Cambay is nu in balbezit. Cambay geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuszniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Cambay is nu in balbezit. Cambay met een sublieme pass. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team timon - JS Temmes 5:0

90e minuut.
Peuramäki passt de bal in één keer door. Cambay probeert naar een medespeler te passen. Rienstra probeert de bal aan de voet te houden. Chomik rent richting de bal. Chomik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team timon 22%, JS Temmes 78%.
team timon - JS Temmes 5:0