Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JS Temmes team timon
Normal Tactiek jep
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 27.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Körkkö rent richting de bal. Körkkö geeft een lange en hoge pass. Jokimies kopt de bal weg. Talviranta rent richting de bal. Talviranta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Talviranta passt de bal in één keer door. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąblewski. Dąblewski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Peuramäki verovert de bal door een tackle van achteren. Toxouroglou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rintamäki. Rintamäki krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Paavola met een sublieme pass. Körkkö geeft een hoge lob. Daar is Markku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Körkkö zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talviranta met een sublieme pass. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - team timon 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Rintamäki de bal. Kuszniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszniak passt de bal zonder na te denken. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JS Temmes 73%, team timon 27%.
JS Temmes - team timon 0:1

48e minuut.
Körkkö geeft een hoge lob. Daar is Jokimies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak draait met de bal, schiet en ... Lius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - team timon 0:2

50e minuut.
Ismail controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Paavola neemt vlug de vrije trap. Rienstra rent richting de bal. Rienstra draait met de bal, schiet en ... Lius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - team timon 0:3

52e minuut.
Ismail geeft de bal voor. Petäjämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjämäki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rintamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rintamäki haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Jokimies onderschept slim de pass. Jokimies geeft de bal voor. Tiuri is nu in balbezit. Körkkö verovert de bal door een tackle van achteren. Körkkö geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - team timon 0:4

58e minuut.
Cambay passt de bal in één keer door. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak schiet op doel. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra haalt uit met een fantastische trap. Lius bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Talviranta speelt de bal door. Körkkö rent richting de bal. Körkkö probeert naar een medespeler te passen. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - team timon 0:5

76e minuut.
Cambay kopt de bal weg. Körkkö bereikt de bal nog maar net als eerste. Körkkö passt de bal met de wreef. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Körkkö speelt de bal door. Jokimies heeft problemen om de bal te vangen. Jokimies probeert naar een medespeler te passen. Kuszniak is nu in balbezit. Kuszniak schiet op doel. Lius bokst de bal weg. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JS Temmes - team timon 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JS Temmes 69%, team timon 31%.
JS Temmes - team timon 0:6