Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lovisa Angels FC Honey
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Oikarinen is nu in balbezit. Torkkeli geeft een lange en hoge pass. Aho kopt de bal weg. Rinta-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ehnroth met een harde bal richting middenveld. Peltokangas kopt de bal weg. Uusikivi rent richting de bal. Uusikivi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Mutanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oikarinen is nu in balbezit. Rinta-aho rent richting de bal. Oikarinen verovert de bal door een tackle van achteren. Oikarinen schiet op doel. Ollikainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ojalammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinta-aho rent richting de bal. Mutanen verovert de bal door een tackle van achteren. Mutanen schiet op doel. Ollikainen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - FC Honey 1:0

39e minuut.
Ylänkö geeft de bal voor. Sarantaus speelt de bal door. Klungelig pakt Rinta-aho de bal. Mutanen is nu in balbezit. Mutanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovisa Angels 46%, FC Honey 54%.
Lovisa Angels - FC Honey 1:0

51e minuut.
Ehnroth geeft de bal voor. Oikarinen rent richting de bal. Ehnroth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ehnroth krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Oikarinen passt de bal met de wreef. Ehnroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutanen onderschept slim de pass. Mutanen schiet op doel. Ollikainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - FC Honey 2:0

78e minuut.
Ehnroth geeft een lange en hoge pass. Viertonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nurminen zijn tegenspeler op de grond. Nurminen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovisa Angels 49%, FC Honey 51%.
Lovisa Angels - FC Honey 2:0