Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBI Barcelona team timon
Normal Tactiek jep
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 25.4
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Ikola bereikt de bal nog maar net als eerste. Asunmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dąblewski. Dąblewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chomik neemt de hoekschop. Niemiharju kopt de bal weg. Rienstra is nu in balbezit. Rienstra geeft een hoge lob. Cambay geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - team timon 0:1

41e minuut.
Cambay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambay passt de bal zonder na te denken. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak haalt uit met een fantastische trap. Niemiharju probeert de bal aan de voet te houden. Laukkarinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rienstra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - team timon 0:2

43e minuut.
Petander passt de bal in één keer door. Toxouroglou heeft problemen om de bal te vangen. Toxouroglou geeft een lange en hoge pass. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel. Laukkarinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laukkarinen speelt de bal door. Cambay kopt de bal weg. Chomik is nu in balbezit. Chomik geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 61%, team timon 39%.
FBI Barcelona - team timon 0:2

46e minuut.
Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Kuszniak is nu in balbezit. Välipirtti rent richting de bal. Välipirtti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Petander de bal onder controle te krijgen. Ivancioiu rent richting de bal. Cambay met een sublieme pass. Rienstra rent richting de bal. Rienstra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - team timon 0:3

70e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Petander legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivancioiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivancioiu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Laukkarinen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - team timon 0:4

77e minuut.
Cambay speelt de bal door. Kuszniak is nu in balbezit. Kesä is nu in balbezit. Kesä geeft een hoge lob. Cambay kopt de bal weg. Laukkarinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 65%, team timon 35%.
FBI Barcelona - team timon 0:4