Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBI Barcelona Karhula United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


42e minuut.
Kesä geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tavastila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojalatva rent richting de bal. Ojalatva haalt uit met een fantastische trap. Laukkarinen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - Karhula United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 60%, Karhula United 40%.
FBI Barcelona - Karhula United 0:1

57e minuut.
Meltonen kopt de bal weg. Asunmaa rent richting de bal. Asunmaa geeft een hoge lob. Välipirtti bereikt de bal nog maar net als eerste. Välipirtti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Niemelä rent richting de bal. Kesä verovert de bal door een tackle van achteren. Kesä geeft de bal voor. Ikola is nu in balbezit. Ikola schiet op doel. Vähätalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Petäjänsalo geeft de bal voor. Nurmikumpu kopt de bal weg. Ojalatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmikumpu is nu in balbezit. Nurmikumpu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBI Barcelona - Karhula United 0:2

66e minuut.
Petander is nu in balbezit. Ojalatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Petander tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petander krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kääriä speelt de bal door. Tavastila is nu in balbezit. Tavastila passt de bal met de wreef. Nurmikumpu is nu in balbezit. Nurmikumpu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ahvo geeft een hoge lob. Inworp. Vierikka met de inworp. Ojalatva is nu in balbezit. Ojalatva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBI Barcelona 63%, Karhula United 37%.
FBI Barcelona - Karhula United 0:2