Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lovisa Angels team timon
Normal Tactiek jep
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


19e minuut.
Seppälä heeft problemen om de bal te vangen. Cambay rent richting de bal. Cambay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuszniak de bal. Kuszniak passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - team timon 0:1

26e minuut.
Lucio kopt de bal weg. Kuszniak probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Seppälä zijn tegenspeler op de grond. Seppälä krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Paavola geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kulmanen de bal onder controle te krijgen. Rienstra rent richting de bal. Rienstra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talviranta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovisa Angels 59%, team timon 41%.
Lovisa Angels - team timon 0:1

54e minuut.
Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszniak is nu in balbezit. Ojalammi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojalammi krijgt een gele kaart. Kuszniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cambay komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Paavola geeft een hoge lob. Toikkala kopt de bal weg. Chomik is nu in balbezit. Ojalammi verovert de bal door een tackle van achteren. Ojalammi geeft de bal voor. Partaluoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kulmanen rent richting de bal. Kulmanen geeft de bal voor. Talviranta is nu in balbezit. Rienstra rent richting de bal. Rienstra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cambay passt de bal zonder na te denken. Kuszniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Helminen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuszniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rienstra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lovisa Angels - team timon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lovisa Angels 66%, team timon 34%.
Lovisa Angels - team timon 0:2