Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lahti United Yhden Kysähdyksen Taktiikka
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 25.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Tähkänheimo rent richting de bal. Korkalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkalainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viertala de bal. Viertala haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Timoska geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huhmarniemi met de inworp. Viertala is nu in balbezit. Viertala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Särkilammi met de inworp. Peltoperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoperä geeft een hoge lob. Riihikankare krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Lehto is nu in balbezit. Korkalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkalainen speelt de bal door. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Talaslahti trapt de bal weg van het doel. Ciafrè kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valpas de bal onder controle te krijgen. Viertala rent richting de bal. Viertala haalt uit met een fantastische trap. Okkolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Teivonen probeert naar een medespeler te passen. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiska bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 58%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lahti United - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:0

47e minuut.
Korkalainen rent richting de bal. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tähkänheimo is nu in balbezit. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer haalt uit met een fantastische trap. Okkolin bokst de bal weg.

51e minuut.
Ciafrè geeft een hoge lob. Schufer rent richting de bal. Schufer met een sublieme pass. Viertala is nu in balbezit. Viertala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Korkalainen rent richting de bal. Korkalainen passt de bal in één keer door. Daar is Valpas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertala rent richting de bal. Viertala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè passt de bal zonder na te denken. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer draait met de bal, schiet en ... Valpas kan de bal niet met de borst controleren. Okkolin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Korkalainen probeert naar een medespeler te passen. Ciafrè rent richting de bal. Viertala met een sublieme pass. Schufer rent richting de bal. Schufer draait met de bal, schiet en ... Okkolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 70%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lahti United - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:0