Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampereen Voima Hyvinkään Ponnistus
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Vahanen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallinkorpi met een snelle inworp. Matomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matomäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Saarentaus rent richting de bal. Nevakari rent richting de bal. Nevakari geeft de bal voor. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Hyvinkään Ponnistus 1:0

16e minuut.
Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen met een sublieme pass. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap. Huusko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Hyvinkään Ponnistus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Voima 59%, Hyvinkään Ponnistus 41%.
Tampereen Voima - Hyvinkään Ponnistus 2:0

53e minuut.
Sarasalmi heeft problemen om de bal te vangen. Nevakari rent richting de bal. Nevakari met een sublieme pass. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Voima - Hyvinkään Ponnistus 3:0

65e minuut.
Viljamaa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rajakontu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ikonen is nu in balbezit. Ikonen speelt de bal door. Mahlio rent richting de bal. Mäkelänaho onderschept slim de pass. Mäkelänaho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sarasalmi kan de bal niet met de borst controleren. Tapaninen is nu in balbezit. Nevakari speelt de bal door. Rajakontu rent richting de bal. Rajakontu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Huusko trapt de bal weg van het doel. Jauhopää kopt de bal weg. Tapaninen probeert naar een medespeler te passen. Rajakontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajakontu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Voima 54%, Hyvinkään Ponnistus 46%.
Tampereen Voima - Hyvinkään Ponnistus 3:0