Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porvoon Myyrät Digital Soldiers FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Niinijärvi passt de bal met de wreef. Vuorenkoski met een sublieme pass. Mieto met een sublieme pass. Niittylaakso rent richting de bal. Niittylaakso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hirsikangas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laihinen met een snelle inworp. Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hirsikangas geeft een lange en hoge pass. Myllyperä is nu in balbezit. Tammivaara begaat een overtreding. Myllyperä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Välitalo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rautavuo passt de bal zonder na te denken. Soronen is nu in balbezit. Soronen passt de bal met de wreef. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salmenkallio kopt de bal weg. Klungelig pakt Nyrönen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Välitalo passt de bal in één keer door. Mieto rent richting de bal. Mieto passt de bal zonder na te denken. Niittylaakso rent richting de bal. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Porvoon Myyrät - Digital Soldiers FC 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Rautavuo de bal. Rautavuo onderschept slim de pass. Niittylaakso is nu in balbezit. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ... Kekkonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porvoon Myyrät - Digital Soldiers FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 47%, Digital Soldiers FC 53%.
Porvoon Myyrät - Digital Soldiers FC 2:0

73e minuut.
Soronen met een sublieme pass. Mieto kan de bal niet met de borst controleren. Mieto probeert naar een medespeler te passen. Niittylaakso is nu in balbezit. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tammivaara is nu in balbezit. Tammivaara geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Myllyperä de bal onder controle te krijgen. Palomäki is nu in balbezit. Palomäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Myllyperä kopt de bal weg. Niinijärvi is nu in balbezit. Tammivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Välitalo schiet op doel. Ollikainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Laihinen rent richting de bal. Laihinen probeert naar een medespeler te passen. Myllyperä heeft problemen om de bal te vangen. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 31%, Digital Soldiers FC 69%.
Porvoon Myyrät - Digital Soldiers FC 2:0