Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka Hyvinkään Ponnistus
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Korkalainen onderschept slim de pass. Korkalainen geeft een hoge lob. Birling kopt de bal weg. Schufer is nu in balbezit. Schufer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Viertala geeft een hoge lob. Schufer rent richting de bal. Helonen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schufer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Viertala neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Hyvinkään Ponnistus 1:0

11e minuut.
Luoma-aho speelt de bal door. Klungelig pakt Kujala de bal. Sarasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Hyvinkään Ponnistus 2:0

19e minuut.
Ciafrè kopt de bal weg. Saarentaus heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Schufer zijn tegenspeler op de grond. Schufer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ciafrè probeert naar een medespeler te passen. Korkalainen rent richting de bal. Korkalainen passt de bal met de wreef. Viertala rent richting de bal. Viertala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fidelus onderschept slim de pass. Kujala is nu in balbezit. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujala onderschept slim de pass. Kujala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Saarentaus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birling met een snelle inworp. Daar is Viertala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yhden Kysähdyksen Taktiikka 35%, Hyvinkään Ponnistus 65%.
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Hyvinkään Ponnistus 2:0

51e minuut.
Schufer is nu in balbezit. Schufer speelt de bal door. Daar is Sarasalmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertala is nu in balbezit. Viertala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Korkalainen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harjanne komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Schufer is nu in balbezit. Schufer draait met de bal, schiet en ... Helonen kan de bal niet met de borst controleren. Viertala onderschept slim de pass. Viertala schiet op doel. Hankola bokst de bal weg.

57e minuut.
Mäkelänaho kopt de bal weg. Daar is Schufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer haalt uit met een fantastische trap. Hankola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Schufer passt de bal zonder na te denken. Viertala is nu in balbezit. Viertala passt de bal met de wreef. Schufer is nu in balbezit. Schufer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sarasalmi rent richting de bal. Sarasalmi geeft een lange en hoge pass. Fidelus probeert de bal aan de voet te houden. Luoma-aho bereikt de bal nog maar net als eerste. Luoma-aho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Hyvinkään Ponnistus 2:1

67e minuut.
Schufer probeert naar een medespeler te passen. Viertala heeft problemen om de bal te vangen. Luoma-aho onderschept slim de pass. Luoma-aho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kyrölä rent richting de bal. Viertala verovert de bal door een tackle van achteren. Viertala geeft de bal voor. Birling rent richting de bal. Birling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Halinen kopt de bal weg. Klungelig pakt Schufer de bal. Sarasalmi is nu in balbezit. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Viertala passt de bal in één keer door. Kyrölä is nu in balbezit. Harjanne onderschept slim de pass. Schufer rent richting de bal. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Huhmarniemi passt de bal zonder na te denken. Sarasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer onderschept slim de pass. Viertala is nu in balbezit. Viertala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yhden Kysähdyksen Taktiikka 32%, Hyvinkään Ponnistus 68%.
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Hyvinkään Ponnistus 2:1