Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lahti United Tampereen Voima
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Tähkänheimo rent richting de bal. Tähkänheimo passt de bal met de wreef. Hiukkanen is nu in balbezit. Mahlio rent richting de bal. Mahlio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Tapaninen speelt de bal door. Jauhopää is nu in balbezit. Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen passt de bal zonder na te denken. Blomqvist probeert naar een medespeler te passen. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tenhunen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Blomqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Blomqvist speelt de bal door. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Teivonen rent richting de bal. Teivonen passt de bal met de wreef. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peltoluhta de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 46%, Tampereen Voima 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lahti United - Tampereen Voima 0:0

64e minuut.
Särkilammi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tikkamäki met de inworp. Tapaninen is nu in balbezit. Tapaninen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Peltoperä geeft de bal voor. Teivonen kan de bal niet met de borst controleren. Vahanen rent richting de bal. Peltoperä onderschept slim de pass. Peltoperä geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Blomqvist met een snelle inworp. Särkilammi is nu in balbezit. Tikkamäki maakt een afschuwelijke overtreding. Tikkamäki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 41%, Tampereen Voima 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lahti United - Tampereen Voima 0:0