Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harjavallan IFK Porvoon Myyrät
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Mieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso is nu in balbezit. Mieto rent richting de bal. Mieto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Surkka de bal onder controle te krijgen. Kotamäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Niittylaakso passt de bal met de wreef. Rajanummi controleert de bal met de borst. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harjavallan IFK - Porvoon Myyrät 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harjavallan IFK 63%, Porvoon Myyrät 37%.
Harjavallan IFK - Porvoon Myyrät 0:1

59e minuut.
Soronen rent richting de bal. Soronen passt de bal in één keer door. Niittylaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylaakso schiet op doel. Vuorenkoski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rintala verovert de bal door een tackle van achteren. Mieto is nu in balbezit. Rintala onderschept slim de pass. Rintala geeft een hoge lob. Savonen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harjavallan IFK 53%, Porvoon Myyrät 47%.
Harjavallan IFK - Porvoon Myyrät 0:1