Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lahti United Hyvinkään Ponnistus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten redelijk
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mäkelänaho probeert naar een medespeler te passen. Matomäki is nu in balbezit. Matomäki probeert naar een medespeler te passen. Luoma-aho is nu in balbezit. Luoma-aho schiet op doel. Paal!

5e minuut.
Sarasalmi kopt de bal weg. Daar is Valpas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valpas met een sublieme pass. Vallinkorpi rent richting de bal. Vallinkorpi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 0:1

7e minuut.
Helonen geeft de bal voor. Tähkänheimo is nu in balbezit. Tähkänheimo speelt de bal door. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 1:1

27e minuut.
Marjanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanen speelt de bal door. Helonen heeft problemen om de bal te vangen. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare schiet op doel. Huusko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Sarasalmi passt de bal met de wreef. Marjanen rent richting de bal. Marjanen passt de bal zonder na te denken. Hiukkanen is nu in balbezit. Hiukkanen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sarasalmi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vallinkorpi de bal. Timoska probeert naar een medespeler te passen. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sarasalmi is nu in balbezit. Sarasalmi geeft de bal voor. Mäkelänaho speelt de bal door. Luoma-aho rent richting de bal. Luoma-aho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 33%, Hyvinkään Ponnistus 67%.
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 1:2

46e minuut.
Sarasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare onderschept slim de pass. Helonen onderschept slim de pass. Teivonen onderschept slim de pass. Teivonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 2:2

51e minuut.
Teivonen is nu in balbezit. Teivonen passt de bal met de wreef. Saarentaus heeft problemen om de bal te vangen. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ikonen is nu in balbezit. Peltoperä onderschept slim de pass. Peltoperä passt de bal met de wreef. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kyrölä passt de bal in één keer door. Mäkelänaho is nu in balbezit. Mäkelänaho geeft de bal voor. Luoma-aho is nu in balbezit. Luoma-aho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Saarentaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen speelt de bal door. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Saarentaus probeert naar een medespeler te passen. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen passt de bal zonder na te denken. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 3:2

85e minuut.
Talaslahti geeft de bal voor. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen probeert naar een medespeler te passen. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Särkilammi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peltoperä rent richting de bal. Peltoperä geeft de bal voor. Helonen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 25%, Hyvinkään Ponnistus 75%.
FC Lahti United - Hyvinkään Ponnistus 4:2