Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka Harjavallan IFK
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hyypiä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäntyniemi geeft een lange en hoge pass. Daar is Savonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savonen schiet op doel. Rantaheimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hyypiä geeft een lange en hoge pass. Inworp. Birling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viertala is nu in balbezit. Viertala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Viertala geeft een lange en hoge pass. Hyypiä is nu in balbezit. Birling verovert de bal door een tackle van achteren. Birling geeft de bal voor. Schufer springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciafrè met een snelle inworp. Birling bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling geeft een hoge lob. Schufer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 1:0

32e minuut.
Birling is nu in balbezit. Birling passt de bal met de wreef. Rintala rent richting de bal. Viertala verovert de bal door een tackle van achteren. Viertala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Kurri met een harde bal richting middenveld. Korkalainen kopt de bal weg. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Schufer heeft problemen om de bal te vangen. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer haalt uit met een fantastische trap. Kotamäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yhden Kysähdyksen Taktiikka 26%, Harjavallan IFK 74%.
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 2:0

49e minuut.
Lehto onderschept slim de pass. Lehto probeert naar een medespeler te passen. Huhmarniemi rent richting de bal. Huhmarniemi geeft een hoge lob. Schufer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 3:0

51e minuut.
Haltia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè passt de bal zonder na te denken. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Korkalainen met een sublieme pass. Haltia is nu in balbezit. Ciafrè speelt de bal door. Schufer heeft problemen om de bal te vangen. Schufer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Birling speelt de bal door. Schufer rent richting de bal. Kurri is nu in balbezit. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 4:0

74e minuut.
Ciafrè passt de bal zonder na te denken. Birling rent richting de bal. Birling geeft een hoge lob. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rajanummi kopt de bal weg. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala passt de bal in één keer door. Schufer rent richting de bal. Schufer draait met de bal, schiet en ... Kotamäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schufer is nu in balbezit. Schufer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yhden Kysähdyksen Taktiikka 30%, Harjavallan IFK 70%.
Yhden Kysähdyksen Taktiikka - Harjavallan IFK 5:0