Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real MM FC Lahti United
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Teivonen rent richting de bal. Teivonen geeft een hoge lob. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - FC Lahti United 0:1

5e minuut.
Hiukkanen kopt de bal weg. Tähkänheimo probeert naar een medespeler te passen. Niemenaho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Peltoperä onderschept slim de pass. Peltoperä passt de bal met de wreef. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap. Rantanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Blomqvist is nu in balbezit. Blomqvist geeft de bal voor. Daar is Syväjärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peltoperä met een snelle inworp. Teivonen rent richting de bal. Teivonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real MM 46%, FC Lahti United 54%.
Real MM - FC Lahti United 0:1

46e minuut.
Blomqvist rent richting de bal. Blomqvist passt de bal met de wreef. Peltoperä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riihikankare de bal. Riihikankare schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Talaslahti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yliniemi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ylänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yliniemi onderschept slim de pass. Yliniemi speelt de bal door. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiomaa onderschept slim de pass. Vainiomaa met een sublieme pass. Ylänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylänen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real MM - FC Lahti United 1:1

83e minuut.
Blomqvist is nu in balbezit. Vainiomaa verovert de bal door een tackle van achteren. Vainiomaa met een sublieme pass. Ylänen is nu in balbezit. Ylänen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real MM 50%, FC Lahti United 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real MM - FC Lahti United 1:1