Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lahti United Real MM
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holttinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vainiomaa is nu in balbezit. Teivonen onderschept slim de pass. Teivonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Särkilammi geeft de bal voor. Inworp. Tarkka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirkola rent richting de bal. Pirkola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Marku geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peltoperä met een snelle inworp. Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hiukkanen met een snelle inworp. Teivonen heeft problemen om de bal te vangen. Vainiomaa is nu in balbezit. Teivonen verovert de bal door een tackle van achteren. Teivonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 40%, Real MM 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lahti United - Real MM 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talaslahti met een snelle inworp. Daar is Blomqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkka rent richting de bal. Tarkka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Syväjärvi is nu in balbezit. Riihikankare verovert de bal door een tackle van achteren. Riihikankare schiet op doel. Rantanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Real MM 1:0

55e minuut.
Pirkola probeert naar een medespeler te passen. Ylänen is nu in balbezit. Teivonen begaat een overtreding. Teivonen krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Vainiomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen verovert de bal door een tackle van achteren. Teivonen speelt de bal door. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tähkänheimo is nu in balbezit. Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen probeert naar een medespeler te passen. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen rent richting de bal. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen haalt uit met een fantastische trap. Rantanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peltoperä neemt de hoekschop. Rantanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Real MM 2:0

80e minuut.
Marku rent richting de bal. Marku geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peltoperä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teivonen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Rantanen trapt de bal weg van het doel. Blomqvist kopt de bal weg. Peltoperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peltoperä geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 51%, Real MM 49%.
FC Lahti United - Real MM 2:0