Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lahti United Harjavallan IFK
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Blomqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Blomqvist met een sublieme pass. Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Surkka kopt de bal weg. Peltoperä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajanummi rent richting de bal. Riihikankare verovert de bal door een tackle van achteren. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Särkilammi met een sublieme pass. Peltoperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoperä passt de bal zonder na te denken. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Peltoperä met een snelle inworp. Klungelig pakt Teivonen de bal. Rintala is nu in balbezit. Teivonen verovert de bal door een tackle van achteren. Teivonen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hiukkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haltia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haltia geeft de bal voor. Savonen is nu in balbezit. Savonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riihikankare rent richting de bal. Rintala onderschept slim de pass. Teivonen onderschept slim de pass. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Harjavallan IFK 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Tähkänheimo de bal. Jokilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokilehto speelt de bal door. Savonen is nu in balbezit. Savonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jokilehto rent richting de bal. Jokilehto passt de bal met de wreef. Timoska rent richting de bal. Savonen verovert de bal door een tackle van achteren. Savonen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lahti United - Harjavallan IFK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 36%, Harjavallan IFK 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lahti United - Harjavallan IFK 1:1

49e minuut.
Rajanummi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoperä onderschept slim de pass. Peltoperä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riihikankare de bal. Riihikankare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Harjavallan IFK 2:1

64e minuut.
Haltia rent richting de bal. Teivonen onderschept slim de pass. Teivonen passt de bal in één keer door. Riihikankare is nu in balbezit. Riihikankare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Blomqvist speelt de bal door. Särkilammi rent richting de bal. Särkilammi passt de bal met de wreef. Riihikankare rent richting de bal. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lahti United - Harjavallan IFK 3:1

72e minuut.
Inworp. Hiukkanen met een snelle inworp. Haltia heeft problemen om de bal te vangen. Teivonen is nu in balbezit. Teivonen schiet op doel. Kotamäki bokst de bal weg.

73e minuut.
Lappalainen verovert de bal door een tackle van achteren. Lappalainen passt de bal in één keer door. Savonen rent richting de bal. Savonen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valpas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäntyniemi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okkolin bokst de bal weg.

89e minuut.
Rajanummi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltoperä verovert de bal door een tackle van achteren. Peltoperä met een sublieme pass. Teivonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teivonen passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lahti United 42%, Harjavallan IFK 58%.
FC Lahti United - Harjavallan IFK 3:1