Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real MM Yhden Kysähdyksen Taktiikka
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 29.5
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Huhmarniemi met een snelle inworp. Vainiomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Niemi heeft problemen om de bal te vangen. Vainiomaa is nu in balbezit. Schufer onderschept slim de pass. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Holttinen geeft een lange en hoge pass. Birling kopt de bal weg. Daar is Niemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertala rent richting de bal. Viertala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Korkalainen probeert naar een medespeler te passen. Huhmarniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Holttinen rent richting de bal. Korkalainen is nu in balbezit. Korkalainen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Huhmarniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viertala rent richting de bal. Viertala draait met de bal, schiet en ... Syväjärvi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:1

20e minuut.
Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè speelt de bal door. Holttinen rent richting de bal. Schufer onderschept slim de pass. Schufer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marku geeft een lange en hoge pass. Ylänen rent richting de bal. Korkalainen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ylänen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vainiomaa komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Schufer is nu in balbezit. Schufer speelt de bal door. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala onderschept slim de pass. Viertala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:2

35e minuut.
Virkki is nu in balbezit. Korkalainen verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virkki. Virkki krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Holttinen geeft een hoge lob. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè met een sublieme pass. Schufer rent richting de bal. Schufer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real MM 73%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 27%.
Real MM - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:3

48e minuut.
Birling bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling geeft een lange en hoge pass. Daar is Huhmarniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real MM - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:4

55e minuut.
Holttinen passt de bal met de wreef. Korkalainen heeft problemen om de bal te vangen. Korkalainen passt de bal met de wreef. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer draait met de bal, schiet en ... Rantanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lehto met een snelle inworp. Huhmarniemi geeft de bal voor. Niemenaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer haalt uit met een fantastische trap. Rantanen bokst de bal weg.

76e minuut.
Lehto geeft de bal voor. Huhmarniemi rent richting de bal. Huhmarniemi met een sublieme pass. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real MM 62%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 38%.
Real MM - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:4