Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porvoon Myyrät Tampereen Voima
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jauhopää met een snelle inworp. Nevakari probeert de bal met de borst te controleren. Nevakari passt de bal in één keer door. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porvoon Myyrät - Tampereen Voima 0:1

8e minuut.
Hannus rent richting de bal. Hannus passt de bal met de wreef. Daar is Soronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljamaa onderschept slim de pass. Viljamaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salonpuro rent richting de bal. Salonpuro geeft een lange en hoge pass. Viljamaa heeft problemen om de bal te vangen. Viljamaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rajakontu met een sublieme pass. Mahlio rent richting de bal. Vuorenkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorenkoski geeft een hoge lob. Niittylaakso springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 48%, Tampereen Voima 52%.
Porvoon Myyrät - Tampereen Voima 0:1

47e minuut.
Tammivaara is nu in balbezit. Jauhopää bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauhopää geeft een hoge lob. Viljamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljamaa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Mieto probeert naar een medespeler te passen. Soronen is nu in balbezit. Soronen probeert naar een medespeler te passen. Tammivaara is nu in balbezit. Tammivaara speelt de bal door. Tenhunen bokst de bal weg.

67e minuut.
Vahanen geeft de bal voor. Myllyperä is nu in balbezit. Vahanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieto is nu in balbezit. Mieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jauhopää met een sublieme pass. Hannus is nu in balbezit. Hannus passt de bal met de wreef. Viljamaa rent richting de bal. Viljamaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porvoon Myyrät 27%, Tampereen Voima 73%.
Porvoon Myyrät - Tampereen Voima 0:1