Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital Soldiers FC Yhden Kysähdyksen Taktiikka
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 28.3
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Viertala speelt de bal door. Birling bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling geeft een lange en hoge pass. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Korkalainen geeft een lange en hoge pass. Daar is Nordbäck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyrönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:1

16e minuut.
Huhmarniemi met de inworp. Viertala is nu in balbezit. Elomaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viertala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viertala legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala draait met de bal, schiet en ... Kekkonen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Palomäki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suorsa komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Doeltrap. Kekkonen trapt de bal weg. Daar is Elomaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viertala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertala haalt uit met een fantastische trap. Kekkonen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:2

28e minuut.
Paakkala verovert de bal door een tackle van achteren. Paakkala met een sublieme pass. Korkalainen met een sublieme pass. Suorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Suorsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Myllyperä rent richting de bal. Ciafrè onderschept slim de pass. Viertala is nu in balbezit. Schufer rent richting de bal. Schufer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Viertala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Levo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Soldiers FC 76%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 24%.
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:2

49e minuut.
Levo geeft de bal voor. Halinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Halinen met een sublieme pass. Levo is nu in balbezit. Levo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Korkalainen is nu in balbezit. Korkalainen geeft de bal voor. Schufer met een sublieme pass. Daar is Levo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Levo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Myllyperä met een snelle inworp. Nordbäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordbäck passt de bal zonder na te denken. Suorsa rent richting de bal. Suorsa haalt uit met een fantastische trap. Rantaheimo bokst de bal weg.

62e minuut.
Huhmarniemi probeert naar een medespeler te passen. Levo is nu in balbezit. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo rent richting de bal. Levo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:3

78e minuut.
Birling met een sublieme pass. Elomaa rent richting de bal. Levo verovert de bal door een tackle van achteren. Levo haalt uit met een fantastische trap. Schufer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Myllyperä rent richting de bal. Ciafrè verovert de bal door een tackle van achteren. Ciafrè met een sublieme pass. Levo bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:4

85e minuut.
Korkalainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkalainen met een sublieme pass. Schufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schufer haalt uit met een fantastische trap. Kekkonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital Soldiers FC 61%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 39%.
Digital Soldiers FC - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 0:5