Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot TPV Tampere
532 Tactiek pullopallo
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 31.1
solide Schieten redelijk
zwak Passen matig
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Kananen is nu in balbezit. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto geeft een hoge lob. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tuohinto is nu in balbezit. Tuohinto passt de bal in één keer door. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen draait met de bal, schiet en ... Ćmich probeert de bal aan de voet te houden. Pomianowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - TPV Tampere 1:0

23e minuut.
Heinikainen geeft een hoge lob. Tuohinto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajukoski. Pajukoski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zdyluś heeft problemen om de bal te vangen. Zdyluś geeft een lange en hoge pass. Ćmich rent richting de bal. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen schiet op doel. Pomianowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ćmich probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herrala krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hynninen rent richting de bal. Hynninen speelt de bal door. Tuohinto is nu in balbezit. Tuohinto geeft een lange en hoge pass. Zdyluś geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Hynninen rent richting de bal. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - TPV Tampere 2:0

39e minuut.
Zdyluś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrala. Zdyluś raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdyluś zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruusulaakso is nu in balbezit. Hynninen verovert de bal door een tackle van achteren. Hynninen schiet op doel. Pomianowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - TPV Tampere 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 39%, TPV Tampere 61%.
Pallo-sepot - TPV Tampere 3:0

64e minuut.
Kananen probeert de bal met de borst te controleren. Hynninen rent richting de bal. Hynninen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koppinen de bal. Koppinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Koppinen heeft problemen om de bal te vangen. Hellevuo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidlička. Vidlička krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pomianowski met een sublieme pass. Heinikainen kopt de bal weg. Pajukoski rent richting de bal. Koppinen onderschept slim de pass. Koppinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hynninen rent richting de bal. Hynninen geeft de bal voor. Ćmich heeft problemen om de bal te vangen. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ruusulaakso is nu in balbezit. Hynninen verovert de bal door een tackle van achteren. Hynninen schiet op doel. Pomianowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Eeriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen verovert de bal door een tackle van achteren. Tyyskänen speelt de bal door. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 36%, TPV Tampere 64%.
Pallo-sepot - TPV Tampere 3:0