Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuopion Veikot Kettujengi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Himmanen is nu in balbezit. Tiensyrjä onderschept slim de pass. Kolkka rent richting de bal. Tiensyrjä verovert de bal door een tackle van achteren. Tiensyrjä draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pohjala heeft problemen om de bal te vangen. Hannola rent richting de bal. Latvanen met een sublieme pass. Pohjala is nu in balbezit. Pohjala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aromaa rent richting de bal. Vainiontaka verovert de bal door een tackle van achteren. Vainiontaka passt de bal met de wreef. Pohjala rent richting de bal. Pohjala schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Himmanen onderschept slim de pass. Himmanen geeft een lange en hoge pass. Aaltola rent richting de bal. Pohjala verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjala haalt uit met een fantastische trap. Surakka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Surakka probeert naar een medespeler te passen. Himmanen kopt de bal weg. Hautaluoma is nu in balbezit. Latvanen rent richting de bal. Latvanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Janatuinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemetti speelt de bal door. Pohjala rent richting de bal. Pohjala draait met de bal, schiet en ... Surakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuopion Veikot - Kettujengi 0:1

43e minuut.
Latvanen met een sublieme pass. Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hautaluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Latvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Latvanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Veikot 63%, Kettujengi 37%.
Kuopion Veikot - Kettujengi 0:1

55e minuut.
Himmanen is nu in balbezit. Tiensyrjä rent richting de bal. Himmanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tiensyrjä raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tiensyrjä kan niet meer verder spelen. Viirre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuopion Veikot 50%, Kettujengi 50%.
Kuopion Veikot - Kettujengi 0:1