Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipalsaaren Kisa Sellout SC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Rantalaine rent richting de bal. Viitamäki probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rantalaine de bal onder controle te krijgen. Kirkkomäki rent richting de bal. Kirkkomäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Sellout SC 1:0

30e minuut.
Ruusumäki is nu in balbezit. Ruusumäki passt de bal met de wreef. Virolainen rent richting de bal. Pasinen onderschept slim de pass. Pasinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nummelin onderschept slim de pass. Nummelin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Välikorpi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ylivuori geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Sellout SC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 44%, Sellout SC 56%.
Taipalsaaren Kisa - Sellout SC 2:0

46e minuut.
Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantalaine verovert de bal door een tackle van achteren. Viitamäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viitamäki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Välikorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Välikorpi passt de bal met de wreef. Rautavuo rent richting de bal. Kirkkomäki is nu in balbezit. Kirkkomäki draait met de bal, schiet en ... Talaskivi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Jukkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jukkola geeft de bal voor. Virolainen controleert de bal met de borst. Ylivuori is nu in balbezit. Ylivuori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ala-Heikkilä probeert de bal met de borst te controleren. Ala-Heikkilä passt de bal in één keer door. Ylivuori probeert naar een medespeler te passen. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Sellout SC 3:0

75e minuut.
Reuna trapt de bal weg. Nummelin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rantapalo de bal onder controle te krijgen. Pasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Klungelig pakt Ylivuori de bal. Rautavuo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viitamäki. Viitamäki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 52%, Sellout SC 48%.
Taipalsaaren Kisa - Sellout SC 3:0