Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät Pallo-sepot
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Paatelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara onderschept slim de pass. Vihervaara geeft een hoge lob. Daar is Peipponen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:1

13e minuut.
Viitsalo rent richting de bal. Viitsalo geeft een lange en hoge pass. Murtoniemi onderschept slim de pass. Daar is Myllylahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllylahti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Peipponen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Myllylahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruuttu rent richting de bal. Myllylahti verovert de bal door een tackle van achteren. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:2

19e minuut.
Murtoniemi met een sublieme pass. Valtakoski is nu in balbezit. Daar is Ruuttu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:3

30e minuut.
Viitsalo probeert naar een medespeler te passen. Peipponen rent richting de bal. Ruuttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen verovert de bal door een tackle van achteren. Peipponen schiet op doel. Komi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ruuttu passt de bal in één keer door. Valtakoski is nu in balbezit. Peipponen onderschept slim de pass. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vaihtopenkinlämmittäjät 76%, Pallo-sepot 24%.
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:4

50e minuut.
Vaattovaara passt de bal in één keer door. Kopteff rent richting de bal. Myllylahti verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tuohinto onderschept slim de pass. Tuohinto geeft de bal voor. Lehmus heeft problemen om de bal te vangen. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:5

61e minuut.
Lehmus is nu in balbezit. Myllylahti onderschept slim de pass. Myllylahti speelt de bal door. Peipponen heeft problemen om de bal te vangen. Peipponen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pulkkinen passt de bal met de wreef. Myllylahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen is nu in balbezit. Peipponen draait met de bal, schiet en ... Komi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:6

65e minuut.
Myllylahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peipponen is nu in balbezit. Lehmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen onderschept slim de pass. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Heinikainen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pulkkinen rent richting de bal. Pulkkinen passt de bal met de wreef. Tuohinto geeft een hoge lob. Daar is Myllylahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllylahti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Viitsalo probeert naar een medespeler te passen. Ruuttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinikainen onderschept slim de pass. Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peipponen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:7

77e minuut.
Suokonautio geeft de bal voor. Paatelainen probeert de bal aan de voet te houden. Tuohinto is nu in balbezit. Klungelig pakt Tuohinto de bal. Tuohinto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Myllylahti rent richting de bal. Myllylahti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vaihtopenkinlämmittäjät 80%, Pallo-sepot 20%.
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Pallo-sepot 0:8