Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TPV Tampere Mussalon Masit
pullopallo Tactiek Hyökkäävä
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 15.5
outstanding Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Kananen rent richting de bal. Kananen met een sublieme pass. Rapola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo onderschept slim de pass. Rojo schiet op doel. Petäistö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Herrala passt de bal zonder na te denken. Ilola is nu in balbezit. Ilola geeft de bal voor. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. Petäistö kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 1:0

6e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Porwaniecki is nu in balbezit. Kallinen verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Korkeaniemi rent richting de bal. Korkeaniemi geeft een hoge lob. Vidlička kopt de bal weg. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Petäistö probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 2:0

10e minuut.
Kananen met een sublieme pass. Korkeaniemi rent richting de bal. Korkeaniemi speelt de bal door. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jormanainen geeft een lange en hoge pass. Rojo controleert de bal met de borst. Rojo geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Korkeaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi passt de bal met de wreef. Daar is Herrala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hevonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevonpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tapaninen is nu in balbezit. Tyyskänen rent richting de bal. Tyyskänen geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 3:0

18e minuut.
Nevanpää geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tyyskänen met de inworp. Vidlička rent richting de bal. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kananen kopt de bal weg. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki passt de bal met de wreef. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. Petäistö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 4:0

22e minuut.
Kananen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen geeft een hoge lob. Jormanainen controleert de bal met de borst. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vidlička rent richting de bal. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen geeft een hoge lob. Daar is Rojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 5:0

33e minuut.
Herrala passt de bal in één keer door. Vidlička rent richting de bal. Vidlička passt de bal in één keer door. Rojo is nu in balbezit. Rojo schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička speelt de bal door. Tyyskänen probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Petäistö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 27%, Mussalon Masit 73%.
TPV Tampere - Mussalon Masit 6:0

51e minuut.
Kivekäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulaakso is nu in balbezit. Ruusulaakso geeft de bal voor. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Korkeaniemi met een snelle inworp. Tyyskänen rent richting de bal. Tyyskänen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jormanainen de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tyyskänen neemt de hoekschop. Porwaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Petäistö probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 7:0

55e minuut.
Nevanpää geeft een hoge lob. Kamara probeert de bal aan de voet te houden. Kallinen rent richting de bal. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Tyyskänen probeert naar een medespeler te passen. Jormanainen rent richting de bal. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Petäistö maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 8:0

81e minuut.
Porwaniecki is nu in balbezit. Ilola bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki maakt een afschuwelijke overtreding. Porwaniecki krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel. Petäistö probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Kananen speelt de bal door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jormanainen de bal onder controle te krijgen. Petäistö werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Mussalon Masit 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 25%, Mussalon Masit 75%.
TPV Tampere - Mussalon Masit 9:0