Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettujengi Taipalsaaren Kisa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Klemetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemetti passt de bal met de wreef. Ruusumäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Latvanen verovert de bal door een tackle van achteren. Latvanen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

37e minuut.
Suomenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylivuori onderschept slim de pass. Ylivuori probeert naar een medespeler te passen. Kirkkomäki is nu in balbezit. Kirkkomäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vainiontaka geeft een hoge lob. Daar is Pitkäniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjala draait met de bal, schiet en ... Reuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Taipalsaaren Kisa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettujengi 38%, Taipalsaaren Kisa 62%.
Kettujengi - Taipalsaaren Kisa 1:0

47e minuut.
Kolkka rent richting de bal. Kolkka passt de bal met de wreef. Pohjala rent richting de bal. Pohjala haalt uit met een fantastische trap. Pitkäniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Taipalsaaren Kisa 2:0

62e minuut.
Kolkka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Klemetti de bal onder controle te krijgen. Ruusumäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemetti verovert de bal door een tackle van achteren. Klemetti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Taipalsaaren Kisa 3:0

63e minuut.
Kirkkomäki heeft problemen om de bal te vangen. Kirkkomäki passt de bal zonder na te denken. Virolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjala verovert de bal door een tackle van achteren. Pohjala haalt uit met een fantastische trap. Reuna bokst de bal weg. Pohjala rent richting de bal. Pohjala schiet op doel. Reuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Taipalsaaren Kisa 4:0

79e minuut.
Kolkka met een sublieme pass. Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidström is nu in balbezit. Pohjala onderschept slim de pass. Pohjala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Virolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virolainen geeft een lange en hoge pass. Suomenheimo probeert de bal aan de voet te houden. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettujengi 46%, Taipalsaaren Kisa 54%.
Kettujengi - Taipalsaaren Kisa 4:0