Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussalon Masit Pallo-sepot
Hyökkäävä Tactiek 532
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 34.9
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Väliaho is nu in balbezit. Väliaho passt de bal in één keer door. Ruusulehto rent richting de bal. Hevonpää onderschept slim de pass. Hevonpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hellevuo speelt de bal door. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapola verovert de bal door een tackle van achteren. Detond onderschept slim de pass. Detond geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - Pallo-sepot 0:1

15e minuut.
Petäistö maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hellevuo probeert de bal met de borst te controleren. Hellevuo probeert naar een medespeler te passen. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi geeft een lange en hoge pass. Petäistö kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Nevanpää geeft de bal voor. Detond kopt de bal weg. Vaattovaara is nu in balbezit. Vaattovaara draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jormanainen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vaattovaara kopt de bal weg. Vainiotalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vainiotalo passt de bal met de wreef. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - Pallo-sepot 0:2

38e minuut.
Vainiotalo rent richting de bal. Detond is nu in balbezit. Detond geeft een lange en hoge pass. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vaattovaara probeert de bal aan de voet te houden. Hellevuo kopt de bal weg. Detond rent richting de bal. Detond geeft een lange en hoge pass. Isokorpi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 73%, Pallo-sepot 27%.
Mussalon Masit - Pallo-sepot 0:2

51e minuut.
Rapola bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond verovert de bal door een tackle van achteren. Detond speelt de bal door. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hellevuo speelt de bal door. Vaattovaara rent richting de bal. Vaattovaara probeert naar een medespeler te passen. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Hellevuo rent richting de bal. Kamara is nu in balbezit. Hellevuo onderschept slim de pass. Hellevuo geeft de bal voor. Isokorpi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - Pallo-sepot 0:3

54e minuut.
Todor komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tapaninen is nu in balbezit. Isokorpi onderschept slim de pass. Isokorpi passt de bal in één keer door. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ... Petäistö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellevuo onderschept slim de pass. Hellevuo speelt de bal door. Isokorpi heeft problemen om de bal te vangen. Isokorpi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - Pallo-sepot 0:4

65e minuut.
Todor verovert de bal door een tackle van achteren. Todor geeft de bal voor. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi schiet op doel. Petäistö werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tuohinto met een sublieme pass. Hellevuo met een sublieme pass. Detond rent richting de bal. Detond geeft een lange en hoge pass. Daar is Ilola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Hellevuo met een sublieme pass. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto passt de bal zonder na te denken. Todor rent richting de bal. Todor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jormanainen is nu in balbezit. Jormanainen geeft een lange en hoge pass. Hellevuo kopt de bal weg. Detond is nu in balbezit. Detond geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Isokorpi passt de bal met de wreef. Vainiotalo rent richting de bal. Kallinen speelt de bal door. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 81%, Pallo-sepot 19%.
Mussalon Masit - Pallo-sepot 0:4