Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettujengi Pallo-sepot
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 34.8
poor Schieten excellent
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Vihervaara rent richting de bal. Vihervaara geeft een hoge lob. Tuohinto is nu in balbezit. Tuohinto schiet op doel. Raitaneva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:1

7e minuut.
Pohjala probeert naar een medespeler te passen. Vihervaara rent richting de bal. Vihervaara probeert naar een medespeler te passen. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Syvävirta trapt de bal weg van het doel. Latvanen kopt de bal weg. Vaattovaara rent richting de bal. Vaattovaara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pohjala geeft een lange en hoge pass. Hellevuo geeft een hoge lob. Vihervaara kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuohinto de bal. Tuohinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:2

13e minuut.
Kolkka is nu in balbezit. Koppinen verovert de bal door een tackle van achteren. Koppinen met een sublieme pass. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaattovaara is nu in balbezit. Vaattovaara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Syvävirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvävirta geeft een lange en hoge pass. Raatikainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:3

17e minuut.
Daar is Latvanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latvanen passt de bal in één keer door. Raatikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto onderschept slim de pass. Tuohinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:4

22e minuut.
Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara passt de bal met de wreef. Syvävirta heeft problemen om de bal te vangen. Vaattovaara rent richting de bal. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:5

24e minuut.
Peipponen rent richting de bal. Peipponen speelt de bal door. Detond speelt de bal door. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto geeft een hoge lob. Peipponen rent richting de bal. Vaattovaara rent richting de bal. Vaattovaara draait met de bal, schiet en ... Raitaneva bokst de bal weg. Klungelig pakt Syvävirta de bal. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Eeriksson komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Kotiniemi rent richting de bal. Koppinen onderschept slim de pass. Koppinen geeft een hoge lob. Vaattovaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaattovaara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettujengi 73%, Pallo-sepot 27%.
Kettujengi - Pallo-sepot 0:5

46e minuut.
Koppinen probeert naar een medespeler te passen. Vaattovaara rent richting de bal. Pohjala is nu in balbezit. Vaattovaara verovert de bal door een tackle van achteren. Vaattovaara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Suomenheimo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Heinikainen de bal onder controle te krijgen. Heinikainen geeft een hoge lob. Vaattovaara is nu in balbezit. Vaattovaara haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:6

65e minuut.
Inworp. Vihervaara met de inworp. Suomenheimo heeft problemen om de bal te vangen. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:7

74e minuut.
Pohjala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanhamäki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Koppinen heeft problemen om de bal te vangen. Koppinen passt de bal in één keer door. Raatikainen is nu in balbezit. Tuohinto onderschept slim de pass. Tuohinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:8

80e minuut.
Suomenheimo met een sublieme pass. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond passt de bal met de wreef. Tuohinto heeft problemen om de bal te vangen. Tuohinto haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kotiniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kotiniemi trapt de bal weg van het doel. Peipponen kopt de bal weg. Tuohinto controleert de bal met de borst. Tuohinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - Pallo-sepot 0:9

84e minuut.
Hellevuo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Raatikainen de bal onder controle te krijgen. Detond met een sublieme pass. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vaattovaara is nu in balbezit. Vaattovaara geeft een hoge lob. Syvävirta probeert de bal aan de voet te houden. Tuohinto is nu in balbezit. Tuohinto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettujengi 67%, Pallo-sepot 33%.
Kettujengi - Pallo-sepot 0:9