Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Kettujengi
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten slecht
matig Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Heinikainen speelt de bal door. Kolkka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolkka passt de bal met de wreef. Koppinen rent richting de bal. Koppinen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vihervaara rent richting de bal. Vihervaara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kettujengi 1:0

3e minuut.
Hellevuo geeft een hoge lob. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen passt de bal zonder na te denken. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Latvanen onderschept slim de pass. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolkka is nu in balbezit. Tuohinto onderschept slim de pass. Tuohinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raitaneva trapt de bal weg. Heinikainen kopt de bal weg. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kettujengi 2:0

14e minuut.
Syvävirta geeft een hoge lob. Myllylahti kopt de bal weg. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto passt de bal met de wreef. Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Raitaneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kettujengi 3:0

24e minuut.
Koppinen controleert de bal met de borst. Koppinen passt de bal zonder na te denken. Tuohinto is nu in balbezit. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hellevuo probeert naar een medespeler te passen. Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Latvanen maakt een afschuwelijke overtreding. Latvanen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 36%, Kettujengi 64%.
Pallo-sepot - Kettujengi 3:0

49e minuut.
Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto passt de bal met de wreef. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hynninen komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peipponen zal de hoekschop nemen. Raitaneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Myllylahti geeft een lange en hoge pass. Pirttiaho kopt de bal weg. Hynninen rent richting de bal. Hynninen haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kettujengi 4:0

66e minuut.
Sarjonen kan de bal niet met de borst controleren. Koppinen is nu in balbezit. Sarjonen rent richting de bal. Pirttiaho verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttiaho geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarjonen de bal onder controle te krijgen. Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Hynninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynninen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Kettujengi 5:0

83e minuut.
Tuohinto speelt de bal door. Hynninen is nu in balbezit. Hynninen met een sublieme pass. Pirttiaho heeft problemen om de bal te vangen. Pirttiaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 20%, Kettujengi 80%.
Pallo-sepot - Kettujengi 5:0