Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TPV Tampere Kuopion Veikot
pullopallo Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 16.6
formidable Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Kananen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen geeft een hoge lob. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Surakka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 1:0

4e minuut.
Ruohomäki met een sublieme pass. Tiensyrjä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Korkeaniemi onderschept slim de pass. Vidlička rent richting de bal. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 2:0

13e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Matomäki begaat een overtreding. Vidlička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korkeaniemi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Janatuinen de bal. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Surakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Metsäalho probeert de bal met de borst te controleren. Korkeaniemi rent richting de bal. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi onderschept slim de pass. Korkeaniemi geeft de bal voor. Surakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 3:0

17e minuut.
Tyyskänen met een sublieme pass. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička is nu in balbezit. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Vidlička de bal. Pouttu is nu in balbezit. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Herrala met een snelle inworp. Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ruohomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich verovert de bal door een tackle van achteren. Korkeaniemi met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidlička de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 4:0

30e minuut.
Pajukoski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička is nu in balbezit. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 5:0

31e minuut.
Matomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metsäalho. Metsäalho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 37%, Kuopion Veikot 63%.
TPV Tampere - Kuopion Veikot 5:0

51e minuut.
Rojo is nu in balbezit. Rojo geeft een lange en hoge pass. Janatuinen heeft problemen om de bal te vangen. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 6:0

51e minuut.
Tiensyrjä speelt de bal door. Daar is Ruohomäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Vidlička geeft een hoge lob. Aaltola heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Korkeaniemi met een sublieme pass. Vidlička rent richting de bal. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Aromaa rent richting de bal. Aromaa geeft een hoge lob. Janatuinen kan de bal niet met de borst controleren. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kananen probeert naar een medespeler te passen. Ruusulaakso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruusulaakso geeft de bal voor. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 7:0

70e minuut.
Korkeaniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Korkeaniemi geeft een hoge lob. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Surakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyyskänen met een snelle inworp. Vidlička speelt de bal door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 8:0

73e minuut.
Porwaniecki schiet op doel. Surakka met een sublieme pass. Kananen kopt de bal weg. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 9:0

76e minuut.
Herrala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vidlička de bal. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Surakka speelt de bal door. Korkeaniemi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aromaa de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kananen rent richting de bal. Kananen speelt de bal door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kuopion Veikot 10:0

82e minuut.
Rojo is nu in balbezit. Rojo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pihala de bal. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 18%, Kuopion Veikot 82%.
TPV Tampere - Kuopion Veikot 10:0