Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ilves Mussalon Masit
5-3-2 Tactiek Hyökkäävä
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Mertanen is nu in balbezit. Mertanen passt de bal zonder na te denken. Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ilves - Mussalon Masit 1:0

6e minuut.
Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinen probeert naar een medespeler te passen. Pohjanpalo is nu in balbezit. Pohjanpalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kivekäs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moisio komt het veld opgelopen. Kallinen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kamara rent richting de bal. Kamara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mertanen is nu in balbezit. Mertanen geeft een hoge lob. Pohjanpalo rent richting de bal. Pohjanpalo haalt uit met een fantastische trap. Vierikko probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ilves - Mussalon Masit 2:0

14e minuut.
Nevanpää heeft problemen om de bal te vangen. Nevanpää geeft een lange en hoge pass. Karppanen is nu in balbezit. Hevonpää verovert de bal door een tackle van achteren. Hevonpää haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sironen is nu in balbezit. Sironen passt de bal in één keer door. Ilola rent richting de bal. Mertanen onderschept slim de pass. Mertanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Skrabb kopt de bal weg. Moisio rent richting de bal. Lehtomaa begaat een overtreding. Moisio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moisio wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ilves - Mussalon Masit 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ilves 52%, Mussalon Masit 48%.
FC Ilves - Mussalon Masit 2:1

47e minuut.
Karppanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Karppanen met een sublieme pass. Mertanen speelt de bal door. Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukkola met de inworp. Karppanen kan de bal niet met de borst controleren. Kamara rent richting de bal. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Takasalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Skrabb heeft problemen om de bal te vangen. Hevonpää rent richting de bal. Skrabb onderschept slim de pass. Hevonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevonpää haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Väliaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Väliaho zijn tegenspeler op de grond. Väliaho krijgt een gele kaart. Lindblad raakt geblesseerd tijdens het duel. Lindblad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pohjanpalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanpalo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ilves 61%, Mussalon Masit 39%.
FC Ilves - Mussalon Masit 2:1