Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TPV Tampere Kettujengi
pullopallo Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.7 gemiddelde waardering 15.6
very good Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kolkka is nu in balbezit. Kolkka speelt de bal door. Kananen met een sublieme pass. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tyyskänen rent richting de bal. Tyyskänen schiet op doel. Raitaneva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kettujengi 1:0

9e minuut.
Raatikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Raatikainen geeft de bal voor. Korkeaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kettujengi 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Kolkka de bal. Kananen is nu in balbezit. Kananen met een sublieme pass. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. Raitaneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Suomenheimo kopt de bal weg. Latvanen rent richting de bal. Kananen probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kettujengi 3:0

24e minuut.
Korkeaniemi kopt de bal weg. Raatikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička begaat een overtreding. Vidlička krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 32%, Kettujengi 68%.
TPV Tampere - Kettujengi 3:0

48e minuut.
Veikkola met een snelle inworp. Herrala is nu in balbezit. Herrala geeft de bal voor. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Korkeaniemi speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki passt de bal met de wreef. Vidlička rent richting de bal. Vidlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Veikkola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyyskänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen passt de bal in één keer door. Vidlička rent richting de bal. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kananen speelt de bal door. Niemivaara is nu in balbezit. Niemivaara passt de bal met de wreef. Vidlička rent richting de bal. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Raitaneva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Kotiniemi geeft een hoge lob. Inworp. Niemivaara met een snelle inworp. Vidlička rent richting de bal. Vidlička geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kananen passt de bal in één keer door. Niemivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemivaara geeft de bal voor. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Raitaneva niet meer kan verder spelen. Salojärvi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Niemivaara is nu in balbezit. Niemivaara haalt uit met een fantastische trap. Veikkola probeert de bal aan de voet te houden. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Korkeaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi met een sublieme pass. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Kettujengi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 24%, Kettujengi 76%.
TPV Tampere - Kettujengi 4:0