Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kettujengi TPV Tampere
Normal Tactiek pullopallo
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten excellent
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Tyyskänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen passt de bal zonder na te denken. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:1

5e minuut.
Vidlička speelt de bal door. Raatikainen rent richting de bal. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Raitaneva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:2

8e minuut.
Porwaniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kananen is nu in balbezit. Kananen geeft een hoge lob. Rojo rent richting de bal. Rojo schiet op doel. Paal! Raitaneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft de bal voor. Porwaniecki rent richting de bal. Vidlička rent richting de bal. Vidlička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:3

12e minuut.
Porwaniecki passt de bal met de wreef. Korkeaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suomenheimo. Korkeaniemi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korkeaniemi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Raatikainen rent richting de bal. Raatikainen geeft een lange en hoge pass. Suomenheimo is nu in balbezit. Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:4

15e minuut.
Vidlička geeft een hoge lob. Porwaniecki rent richting de bal. Raatikainen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raatikainen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ruusulaakso geeft de bal voor. Inworp. Klemetti met de inworp. Latvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Latvanen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vainiontaka met de inworp. Vidlička met een sublieme pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Raitaneva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:5

32e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička passt de bal zonder na te denken. Kotiniemi rent richting de bal. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Raitaneva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:6

44e minuut.
Kananen rent richting de bal. Raatikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Raatikainen passt de bal in één keer door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettujengi 70%, TPV Tampere 30%.
Kettujengi - TPV Tampere 0:6

62e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička passt de bal in één keer door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Raitaneva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:7

65e minuut.
Kolkka is nu in balbezit. Kolkka geeft een hoge lob. Ćmich speelt de bal door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:8

66e minuut.
Pohjala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanhamäki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Raatikainen geeft een hoge lob. Inworp. Rojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidlička rent richting de bal. Vidlička geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kotiniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rojo rent richting de bal. Kolkka geeft de bal voor. Vanhamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhamäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kananen passt de bal in één keer door. Vidlička is nu in balbezit. Porwaniecki is nu in balbezit. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pajukoski geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki rent richting de bal. Rojo rent richting de bal. Rojo schiet op doel. Raitaneva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Porwaniecki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kotiniemi de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička met een sublieme pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Syvävirta probeert de bal aan de voet te houden. Raitaneva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kettujengi - TPV Tampere 0:9

89e minuut.
Raatikainen is nu in balbezit. Kananen onderschept slim de pass. Kananen speelt de bal door. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kettujengi 71%, TPV Tampere 29%.
Kettujengi - TPV Tampere 0:9