Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sellout SC Fc vaihtopenkinlämmittäjät
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ruuttu rent richting de bal. Ruuttu geeft een lange en hoge pass. Ala-Heikkilä kopt de bal weg. Pasinen is nu in balbezit. Pasinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 1:0

15e minuut.
Inworp. Tihilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viitala met een sublieme pass. Daar is Rantalaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantalaine geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tihilä kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantahalme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruuttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuttu geeft een hoge lob. Talaskivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kuqi is nu in balbezit. Kuqi passt de bal met de wreef. Tihilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantasaari rent richting de bal. Rantasaari draait met de bal, schiet en ... Talaskivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqi probeert naar een medespeler te passen. Rantasaari rent richting de bal. Rantasaari haalt uit met een fantastische trap. Talaskivi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 1:1

27e minuut.
Rautavuo rent richting de bal. Murtoniemi begaat een overtreding. Rautavuo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rautavuo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Suokonautio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merenheimo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rantalaine neemt de penalty, wat een uithaal! Komi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasinen is nu in balbezit. Pasinen draait met de bal, schiet en ... Komi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 2:1

34e minuut.
Inworp. Merenheimo met de inworp. Rantalaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantalaine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 3:1

39e minuut.
Rautavuo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihilä is nu in balbezit. Kuqi is nu in balbezit. Kuqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ruuttu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqi speelt de bal door. Rantasaari is nu in balbezit. Rantasaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 59%, Fc vaihtopenkinlämmittäjät 41%.
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 3:1

53e minuut.
Suokonautio verovert de bal door een tackle van achteren. Suokonautio met een sublieme pass. Daar is Murtoniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantalaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantalaine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Suokonautio geeft de bal voor. Tihilä kopt de bal weg. Daar is Lehmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Merenheimo geeft de bal voor. Klungelig pakt Lehmus de bal. Viitala is nu in balbezit. Viitala schiet op doel. Komi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 4:1

87e minuut.
Ruuttu probeert naar een medespeler te passen. Pasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopteff is nu in balbezit. Pasinen onderschept slim de pass. Pasinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 47%, Fc vaihtopenkinlämmittäjät 53%.
Sellout SC - Fc vaihtopenkinlämmittäjät 5:1