Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sellout SC TPV Tampere
Normal Tactiek pullopallo
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 32
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rautavuo speelt de bal door. Ruusulaakso probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki rent richting de bal. Vidlička rent richting de bal. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:1

7e minuut.
Rantalaine probeert naar een medespeler te passen. Nummelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki schiet op doel. Jukkola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talaskivi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Raevaara trapt de bal weg. Korkeaniemi heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička is nu in balbezit. Daar is Vidlička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidlička draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talaskivi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:2

17e minuut.
Nummelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička onderschept slim de pass. Tihilä legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tihilä krijgt een gele kaart. Vidlička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vidlička legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Talaskivi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:3

22e minuut.
Korkeaniemi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Raevaara de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Talaskivi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:4

25e minuut.
Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautavuo rent richting de bal. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Raevaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talaskivi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vidlička met een sublieme pass. Tyyskänen speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Talaskivi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:5

39e minuut.
Ruusulaakso geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jukkola de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 81%, TPV Tampere 19%.
Sellout SC - TPV Tampere 0:6

52e minuut.
Rantalaine passt de bal zonder na te denken. Rojo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nummelin. Nummelin krijgt een gele kaart. Rojo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kananen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porwaniecki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Kananen speelt de bal door. Vidlička speelt de bal door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Talaskivi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:7

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nummelin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tihilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tihilä kopt de bal weg. Korkeaniemi probeert de bal aan de voet te houden. Rautavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička schiet op doel. Talaskivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tihilä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kananen probeert naar een medespeler te passen. Rojo rent richting de bal. Rojo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raevaara de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - TPV Tampere 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 81%, TPV Tampere 19%.
Sellout SC - TPV Tampere 0:8