Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sellout SC Pallo-sepot
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 36.5
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Raevaara passt de bal zonder na te denken. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto passt de bal zonder na te denken. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talaskivi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:1

16e minuut.
Rautavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Isokorpi onderschept slim de pass. Isokorpi passt de bal zonder na te denken. Detond is nu in balbezit. Detond draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:2

19e minuut.
Peipponen passt de bal in één keer door. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara probeert naar een medespeler te passen. Detond rent richting de bal. Detond haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Detond geeft de bal voor. Isokorpi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tihilä de bal. Detond verovert de bal door een tackle van achteren. Detond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vihervaara zal de hoekschop nemen. Isokorpi heeft problemen om de bal te vangen. Isokorpi passt de bal zonder na te denken. Vainiotalo geeft een hoge lob. Detond springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:3

34e minuut.
Rantapalo rent richting de bal. Rantalaine verovert de bal door een tackle van achteren. Rantalaine probeert naar een medespeler te passen. Pasinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nummelin rent richting de bal. Detond onderschept slim de pass. Detond passt de bal in één keer door. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 61%, Pallo-sepot 39%.
Sellout SC - Pallo-sepot 0:3

50e minuut.
Isokorpi heeft problemen om de bal te vangen. Rautavuo rent richting de bal. Isokorpi onderschept slim de pass. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Talaskivi trapt de bal weg van het doel. Viitsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rautavuo. Rautavuo krijgt een gele kaart. Viitsalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viitsalo met een snel genomen vrije trap. Detond is nu in balbezit. Detond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vainiotalo passt de bal zonder na te denken. Ala-Heikkilä is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isokorpi. Isokorpi krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rautavuo rent richting de bal. Vainiotalo onderschept slim de pass. Vainiotalo passt de bal met de wreef. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:4

68e minuut.
Nummelin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuohinto met een snelle inworp. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tuohinto verovert de bal door een tackle van achteren. Tuohinto probeert naar een medespeler te passen. Rautavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo verovert de bal door een tackle van achteren. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nummelin rent richting de bal. Tuohinto verovert de bal door een tackle van achteren. Tuohinto passt de bal in één keer door. Detond is nu in balbezit. Detond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vainiotalo onderschept slim de pass. Vainiotalo speelt de bal door. Klungelig pakt Detond de bal. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Myllylahti geeft een hoge lob. Detond is nu in balbezit. Detond passt de bal in één keer door. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jukkola de bal. Detond is nu in balbezit. Detond schiet op doel. Talaskivi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:5

78e minuut.
Inworp. Tuohinto met de inworp. Nummelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond onderschept slim de pass. Detond geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Detond is nu in balbezit. Detond geeft de bal voor. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:6

82e minuut.
Vainiotalo probeert naar een medespeler te passen. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond passt de bal met de wreef. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rantapalo rent richting de bal. Rantapalo geeft een hoge lob. Jukkola probeert de bal aan de voet te houden. Detond is nu in balbezit. Detond haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sellout SC - Pallo-sepot 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sellout SC 75%, Pallo-sepot 25%.
Sellout SC - Pallo-sepot 0:7