Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskas Potkijat FC Termites
442 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 40.4
average Schieten formidable
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Wiberg is nu in balbezit. Wiberg probeert naar een medespeler te passen. Riihikoski met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Almgren met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vati de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lassila rent richting de bal. Riihikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Riihikoski geeft de bal voor. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Rodríguez Parrado met een sublieme pass. Almgren kopt de bal weg. Lassila probeert de bal met de borst te controleren. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Rodríguez Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vati rent richting de bal. Vati passt de bal met de wreef. Wiberg geeft een lange en hoge pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Parrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Rantakare met een snelle inworp. Šapurić rent richting de bal. Riihikoski begaat een overtreding. Riihikoski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Vati speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Almgren met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:1

30e minuut.
Berdešius rent richting de bal. Berdešius geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Dumitriu probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Parrado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:2

32e minuut.
Koikkalainen is nu in balbezit. Koikkalainen probeert naar een medespeler te passen. Vati is nu in balbezit. Vati geeft een hoge lob. Berdešius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 68%, FC Termites 32%.
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:3

48e minuut.
Paakkarinen heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius passt de bal zonder na te denken. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:4

54e minuut.
Šapurić met een sublieme pass. Räisäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Inworp. Kylliäinen komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Riković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šapurić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Räisäläinen is nu in balbezit. Räisäläinen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Joentaus is nu in balbezit. Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran speelt de bal door. Räisäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Räisäläinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Almgren kopt de bal weg. Berdešius is nu in balbezit. Gwiżdż tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwiżdż krijgt een gele kaart. Berdešius raakt geblesseerd tijdens het duel. Berdešius wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Lassila de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantakare met de inworp. Berdešius geeft een hoge lob. Vati krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gdeszyński komt het veld opgelopen. Rantakare met een snelle inworp. Riihikoski is nu in balbezit. Riihikoski geeft een lange en hoge pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Paakkarinen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Almgren de bal. Almgren passt de bal met de wreef. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Vienonen met een sublieme pass. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Kylliäinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Lassila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koikkalainen met de inworp. Vati is nu in balbezit. Vati geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:5

89e minuut.
Berdešius rent richting de bal. Berdešius geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 63%, FC Termites 37%.
Kaskas Potkijat - FC Termites 0:5