Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team mäntylä Jesuiitat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Suutala met een sublieme pass. Tammenoja is nu in balbezit. Tammenoja passt de bal in één keer door. Siikaluoma is nu in balbezit. Siikaluoma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tammenoja rent richting de bal. Tammenoja passt de bal zonder na te denken. Daar is Maravilhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhas schiet op doel. Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez met een sublieme pass. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Klami de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 46%, Jesuiitat 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team mäntylä - Jesuiitat 0:0

65e minuut.
Niinivirta kopt de bal weg. Murtomaa is nu in balbezit. Salonkangas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salonkangas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sihvonen is nu in balbezit. Sihvonen geeft een hoge lob. Siikaluoma is nu in balbezit. Rajaoja rent richting de bal. Rajaoja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Caapel kopt de bal weg. Muñoz Pérez rent richting de bal. Sihvonen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muñoz Pérez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tammenoja legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paakkanen rent richting de bal. Ala-Sippola verovert de bal door een tackle van achteren. Ala-Sippola speelt de bal door. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tuomimäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maravilhas is nu in balbezit. Tuomimäki begaat een overtreding. Tuomimäki krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tammenoja geeft een lange en hoge pass. Parikka met een sublieme pass. Rajaoja kopt de bal weg. Tammenoja rent richting de bal. Tammenoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 39%, Jesuiitat 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team mäntylä - Jesuiitat 0:0